Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- у 1919-1920 роках Кам`янець-Подільський ненадовго став державним центром України - останньою столицею УНР. Сюди перемістилися Директорія та Уряд УНР. В місті постав Комітет охорони Республіки. Однак у 1920 році Червона армія розгромила війська УНР.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Як правильно формулювати бажання?

Психологія та стосунки 32667 переглядів

Опубліковано - 28.10.2008 | Всі публікації | Версія для друку

Як правильно формулювати бажання?
Будь-яке бажання, якщо ми цього дуже захочемо, може збутися. А ось як, і в якій формі, залежить тільки від нас. Якщо ми на підсвідомому рівні постійно заздримо сусідам, нарікаємо на життя і на дітей, то тим самим посилаємо власному Життю сигнали про те, що у нас чогось не вистачає і нас переслідують невдачі. А Життя ці сигнали приймає і реалізує наші негативні установки. Щоб змінити цю ситуацію, необхідно змінити відношення до життя.

По-перше, ми повинні мислити позитивно і посилати Життю сигнали не «з мінусом», а «з плюсом». Воно їх прийматиме до уваги і виконуватиме.

По-друге, треба навчитися радіти життю, яким би воно не було. І, якщо Ви опинилися в ситуації, не зовсім для вас зрозумілою, значить, Життя Вам дало можливість відпочити, порівняти, випробувати і прийняти цю ситуацію такою, якою вона є. Так, до речі, ця ситуація виникла не просто так, а з вашої свідомості або підсвідомості.

По-третє, всі наші бажання, а вони виникають в підсвідомості, треба правильно формулювати, щоб Життя наше потрудилося і виконало їх так, як ми цього хочемо, а не так, як карта ляже.

Декілька порад

1. Позбавтеся блокуючих чинників в Житті, відчувайте себе успішними і частіше посміхайтесь. Адже життя можна прожити сумно, а можна радісно, навіть при зіткненні з невеликими труднощами.

2. Складіть список Ваших бажань, причому тільки в ствердній формі: «Я купую нову машину», «Я стаю директором фірми», «Я знайомлюся з цікавою людиною».

3. Не замовляйте відразу N-ное кількість бажань. Спочатку виберіть одне, найголовніше, потім інше, вже менш значуще - і так далі, розділяючи бажання по значущості. Замовляйте Життя те, що вам дійсно необхідне.

4. Кращі формулювання бажань - це 6-10 слів без негативних частинок «не» чи «ні». Зі свого списку виберіть 5 головних і працюйте з ними протягом півроку.

5. Бажання замовляйте тільки для себе, не включайте в свої цілі інших людей. Життя виконає те, що Ви попросите і чим із задоволенням користуватиметеся.

6. Бажання не повинні бути двозначними. Формулюйте їх коректно і конкретно. Наприклад: «Я починаю сумісне життя з улюбленим чоловіком, що любить мене».

7. Формулюючи бажання, обов'язково вказуйте кінцевий результат, а не шлях його досягнення. Хочете яхту, пишіть: «Я отримую яхту». Як Життя розпорядиться, не знає ніхто - може, ви на яхту зароблятимете, а може, Вам її подарують, може виграєте в лотерею або під час участі в акції. Не варто формулювати бажання типу: «Я заробляю багато грошей для придбання яхти».

8. Частіше повторюйте своє бажання, щоб Життя виконало його точно.

Бажаємо Вам успіхів у формулюванні бажань!

 

 
Share/Bookmark
 
Публiкацiї за темою «Психологія та стосунки»:
 
  
Публікації:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Все, що йде поза рами нації, це або фарисейство людей, що ітернаціональними ідеалами хотіли би прикрити свої змагання до панування одної нації над другою, або хворобливий сентименталізм фантастів, що раді би широкими “вселюдськими” фразами прикрити своє духове відчуження від рідної нації...”
Іван Франко

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.