Аратта - На головну

6 травня 2024, понеділок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Сергій Ратушняк: Я влаштую владі 11 вересня!

Думка українця 18163 перегляди

Опубліковано - 13.11.2009 | Всі публікації | Версія для друку

Сергій Ратушняк: Я влаштую владі 11 вересня!
Сергій Ратушняк: Я влаштую владі 11 вересня!
Новоспечений кандидат у Президенти України розповів виданню «Наш Вік» про жидомасонів, «хлопчика з синагоги», і мільйони людей, які проголосують за нього на виборах

11 листопада 2009 стало історичною датою як мінімум для однієї людини - мера Ужгорода Сергія Ратушняка, який отримав у ЦВК довгоочікувану «кірочку» кандидата в Президенти України.

Політик, який став відомим на всю країну після сумнозвісного конфлікту з Арсенієм Яценюком, якого градоначальник обізвав «знахабнілим євреєм» (і це одне з найм’якіших його висловлювань на адресу колишнього спікера), вважає, що сьогоднішній день - це початок нової історії України...

Видання «Наш Вік» розпитало Сергія Ратушняка про те, навіщо він йде в Президенти, як збирається перемогти, і яким чином збирається рятувати країну.

Незважаючи на негласний статус технічного кандидата, мер Ужгорода не вважає себе таким, і навіть знає, за рахунок чого може перемогти.

- Близько 30-40% українців сьогодні не хочуть голосувати за чинну владу, вони виступають проти всієї цієї шайки, і саме вони проголосують за кандидата Сергія Ратушняка, а це - мільйони людей, - запевняє політик. - Сьогодні - 11 листопада. Нехай всі ті, хто грабував країну ці 18 років, знають, що для них ця дата буде те саме що 11 вересня для США. Нехай готуються, - попередив мер Ужгорода своїх опонентів.

Ми, звичайно ж, поцікавилися у Сергія Ратушняка, чим він вирізняється з-поміж інших кандидатів.

- До мене «кірочки» кандидатів у Президенти України отримали 17 осіб, всі вони до єдиного - або жидомасони, або комуністи-комсомольці, або представники бандитських кланів-сімей Леоніда Кравчука, Леоніда Кравчука чи Віктора Ющенка, - в серцях сказав політик. - Ці люди всі ці роки грабували країну, знущалися над людьми, витирали об Україну ноги. Я не олігарх, я не колишній «червоний», я не жидомасон, я не представляю спецслужби, я - інший, - заявив мер Ужгорода.

Кандидат у Президенти розповів, яким чином збирається змінити країну.

- «Хлопчик з синагоги» обіцяє Україні модернізацію та інше, але от за які гроші він зібрався це робити? - іронізує Сергій Ратушняк. - Проблема ж полягає в тому, що 45 мільйонів українців отримують 50% державних грошей, а ще 50% народного багатства осіло в кишенях 15 сімей, вирощених попередніми Президентами. При мені такого не буде. Якщо той же Віктор Пінчук свого часу заплатив за один зі своїх заводів 3% його реальної вартості, то 3% своїх акцій він і отримає, а решта 97% будуть повернуті державі. Інакше з цією бандою не можна. Верховна Рада має ухвалити закон про переоцінку власності і цей закон повинен працювати, - сказав кандидат у Президенти.

На цьому Сергій Ратушняк зупинятися не збирається.

- Треба кардинальним чином змінювати податкове законодавство, щоб воно містилося на п'яти сторінках, а не на дев’ятистах, як зараз, тоді й не будуть відмивати мільйони, не буде цих митних схем. На Західній Україні, наприклад, вже, напевно, кожна свиня і курка зареєстрована як юридична особа, - поскаржився мер Ужгорода. - Україні потрібен єдиний податок, який повинні платити всі - і бідні, і багаті, тоді буде порядок. Плюс, звичайно ж, потрібно ввести в країні податок на багатство. Вибачте, але якщо людина має кілька соток, або однокімнатну квартиру - яке право має влада його чіпати? А якщо брати Суркіси, Дмитро Фірташ та інші олігархи скуповують нерухомість у Києві, Лондоні, по всій планеті - нехай вони тоді і наповнюють державну скарбницю! - заявив Сергій Ратушняк.

Кандидат у Президенти спробував розвіяти міф про свої антиросійські настрої.

- Я поважаю Росію, поважаю товаришів Медведєва і Путіна, але відносини з нею ми повинні вести на взаємовигідних умовах, пора покінчити з цим газовим шантажем. Тому що Україна може існувати за рахунок власного газу, а якщо олігархам потрібен російський газ, - нехай особисто їдуть до Москви і домовляються з «Газпромом». Чому через них повинні страждати прості люди? - поставив резонне запитання Сергій Ратушняк. - Також я не збираюся пригнічувати російську мову, як стверджують деякі. Державною мовою є і буде українська мова, але потрібно зобов'язати чиновників знати російську мову, і навіть здавати іспити цією мовою, тому що мільйони наших співгромадян використовують для спілкування в повсякденному житті російську мову, і ми не можемо їх обмежувати через це, - сказав він.

Наприкінці розмови Сергій Ратушняк і зовсім пообіцяв зробити з України ... другу Японію.

- Геть показний націоналізм, геть шароварщину! - закликав він. - Після війни та ж Японія була зруйнованою монокраїною, закритою в собі, але вона зуміла переступити через свій снобізм і стати відкритою для світу. Україна стане саме такою, люди будуть вчити не тільки українську і російську, а й італійську, французьку, англійську мови. Але! Я категорично проти того, щоб ця відкритість перетворювалася на бардак, коли до нас везуть незрозумілі продукти, наприклад - з ГМО. ГМО треба заборонити! Україна завжди славилася своїми землями, своїми врожаями, ми здатні прогодувати самі себе, купуючи в інших країн тільки те, що не може робити самі. Україна може і повинна бути процвітаючою країною, але, повторюся, для цього потрібно, щоб державні багатства чесно розподілялися між людьми, а не були зосереджені в руках бандитів, що вкрали їх у народу, - сказав Сергій Ратушняк.

 

До теми:
 
Share/Bookmark
 
Публiкацiї за темою «Думка українця»:
 
  
Публікації:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Справедливість без сили і сила без справедливості - обидві потворні”
Жозеф Жубер

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.