Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовша печера на Україні носить назву «Оптимістична» і знаходиться на Поділлі - це гіпсова печера на глибині 20 м, протяжністю понад 230 км. Вхід до неї розташований поблизу села Королівка Борщівського району Тернопільській області. Це найдовша гіпсова печера у світі і друга за протяжністю, - вона поступається лише Мамонтовій печері в США...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


«Путіністи» з Банкової взяли курс на повне знищення опозиції

Думка українця 19647 переглядів

Опубліковано - 4.01.2011 | Всі публікації | Версія для друку

«Путіністи» з Банкової взяли курс на повне знищення опозиції
Особисто в мене не виникає жодного сумніву: старанні учні Путіна з Банкової, стовідсотково копіюючи кремлівський досвід, поставили за мету номер один повністю знищити домашню опозицію.

Ту насамперед опозицію, яка не лише боляче дошкулятиме Банковій і Грушевського, а найбільш реально претендуватиме на повернення у владні кабінети уже в недалекому майбутньому.

До ющенківців, як і до самого екс-гаранта, черга з переслідування владою навряд чи колись дійде, бо там якось усе надто непрозоро, нещиро й неопозиційно. Мене не покидає думка, що Ющенко з Януковичем таки домовились: зокрема, перший закрив свого часу очі на захоплення другим Межигір’я, а другий на знак подяки не чіпає «правильну» опозицію і немає претензій до першого щодо захоплення держдачі. В кожному разі, Ющенко й досі у державній (!) «хатинці» вартістю, кажуть, щонайменше шість мільйонів доларів.

Утім, якщо це навіть не так, то для мене цілком достатньо нинішньої аж занадто багатозначної гри Ющенка у мовчанку. Не чує він, не бачить і знати не знає про якесь там нібито переслідування членів свого уряду. Щаслива людина, треба визнати!

А поки мовчить найбільший демократ Ющенко, влада старається з усіх сил. Таке враження, що для Банкової навіть путінського досвіду щодо знищення всіх, хто проти, замало. Кількість, цинічність і брутальність арештів і переслідувань скоро нагадуватиме досвід сталінський. А згадайте, як віце-прем'єри (!) Колесніков і Тихонов по-бабськи захоплено обсмоктували арешт Луценка і заяви його дружини! Оце і є нинішня влада? Жах! Частіше б забували вимикати мікрофони на перервах між засіданнями кабміну. Ми б ще не таке почули!

Так ось про сталінський досвід. Не здивуюсь, якщо до керівників всіх обласних і районних КДБ, вибачте СБУ, доведуть план арештів інакомислячих і тих, хто співчуває опозиції; самих ж опозиціонерів Банкова рекомендуватиме, мабуть, саджати до 25 років, інших – відправляти в Сибір (із Путіним домовитись про це не складе жодної проблеми), а найзапекліших – просто розстрілювати. Без суду, слідства і навіть сумнозвісної «трійки» (пообіцяв ж Янукович «закручувати гайки»).

Перебільшення? Можливо. Але ж як інакше можна втілити в життя побажання самого глави адміністрації президента Льовочкіна: «Якщо все піде за планом, то у 2015 році у Януковича не буде жодних конкурентів». Під планом Льовочкін мав на увазі реформи.

Ну що ж, поки що безпрецедентно успішно, послідовно, ґрунтовно, з належним ідеологічно-пропагандистським забезпеченням (комплімент, звісно, Ганні Герман) Банкова здійснює одну-єдину «реформу» – зі знищення опозиції. Новий-старий девіз підлеглих Януковича – «П'ятирічку за рік!», а тому – ні дня без арешту, без виклику до донецької Генпрокуратури, просто цькування когось майже виключно з тимошенківського табору.

Путін із часу обрання Януковича президентом спить спокійно: донецькі «хохли» виявились аж занадто «понятливими». Скільки, мовляв, доброго для Кремля зробили за якийсь рік! А опозицію як «мочать»! Чия школа! Та що там опозиція! Попереду – плани грандіозніші: Україна має бути знову нашою! Щонайменше – доти, доки я, Путін, керуватиму Росією, а це мінімум до 2020-го.

До речі, може тому так розігнався Янукович у своїх переслідуваннях опозиції, що не сумнівається: доки Путін у Росії, йому нічого не загрожує. В кожному разі, на помсту, мовляв, опозиція не спроможна, бо, по-перше, ми її знищимо, а, по-друге, не бачити їй влади, як своїх вух! Якщо справді хтось із оточення Януковича так думає, то вартувало б пам'ятати, що ще є народ, який уже має певний досвід боротьби. І за цим народом завжди останнє слово.

...А між тим, є підстави стверджувати, що на українському фронті путінської спецоперації – «всьо путьом». Відоме вже наступне завдання: Партія регіонів на найближчих парламентських виборах має отримати не менше 300 місць; ще одне вкрай важливе «доручення» Кремля – обов’якове переобрання Януковича, або ж його цілковитої маріонетки в 2015-му. Дякуйте Богові, що за досвідом далеко не треба ходити: Росія завжди під боком. А ми – Путін із Медведєвим себто – живий приклад того, як будувати на десятиріччя владну вертикаль, в якій опозиції місця апріорі завжди бракуватиме. Ну так виходить...

Тому: яка Тимошенко! Яка взагалі опозиція «на вашій Украйні»?! «Стерти в порошок!».

 

 
Share/Bookmark
 
Публiкацiї за темою «Думка українця»:
 
  
Публікації:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Нація або спільнота людей, що не використовуватиме свій інтелект, уважається за тварин, котрі не мають інтелекту взагалі. Таких людей можна використовувати як робочу худобу або матеріал залежно від вибору чи уподобань”
Таємна доктрина так званої «Більдерберзької групи»

 
 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.