Аратта - На головну

9 травня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Чому чоловіків не вчать робити жінок щасливими?

Психологія та стосунки 20396 переглядів

Опубліковано - 10.11.2011 | Всі публікації | Версія для друку

Чому чоловіків не вчать робити жінок щасливими?
Слухаючи чергові стогони моєї знайомої з приводу недосконалості її коханого, приходжу до висновку, що, напевно, в нашій країні багато нещасних жінок, які продовжують множити і множити свої проблеми. Чому так відбувається? Невже комусь із нас більше щастить у житті і в особистих стосунках?

Ворожки-циганки схильні називати це поганою кармою. А психологи вважають, що вся справа в особливостях жіночого характеру: винні м'якість, уміння прощати, прагнення любити, незважаючи ні на що, а точніше - всупереч усьому.

Говорячи про щастя, маю на увазі не щось далеке і ефемерне, до чого всі ми прагнемо, хочу сказати про щастя як про душевний стан спокою, благополуччя, радості і взаємної любові.

Схиляюся до висновку, що є дві причини, з яких деякі чоловіки не можуть зробити жінок щасливими:

1. Причина-чоловік

Отже, винні чоловіки, так як деякі з них не здатні зробити щасливою жодну жінку на світі, якою б гарною вона не була. Не здатні в силу свого егоцентризму і зацикленості на своїх особистих інтересах. Таким чином, вони схильні придушувати чужу особистість і жіночі бажання та потреби.

Егоїстами не народжуються. Давайте розглянемо сучасну культуру виховання хлопчиків і дівчаток і порівняємо підходи.

Як ми можемо побачити, дівчаток з дитинства навчають: готувати, прибирати, шити і т.п.

Чого навчають хлопчиків в родині? У деяких сім'ях хлопчики живуть байдикуючи, з часом вони просто звикають до такого способу життя і сприймають його як само собою зрозумілий.

Ось і виходить, що, подорослішавши, чоловік починає жити для себе. У той час як жінка шукає чоловіка, щоб створити сім'ю і присвятити своє життя служінню чоловікові та дітям. У результаті жінки скаржаться на те, що вони жахливо втомлюються, а чоловіки їх не розуміють. Та й навіщо щось змінювати? Якщо обидва звикли так жити.

2. Причина-жінка

З іншого боку, жінки не менше винні в тому, що у них не склалися стосунки з партнером. В силу деяких своїх природних якостей і завдяки дитячим казкам про принцес і прекрасних принців (які треба вже заборонити читати маленьким дівчаткам на ніч), жінки схильні багато ідеалізувати в чоловіках.

І якщо чоловік вибирає очима, як багато хто б іронічно помітили, - за «упаковку», то жінці не так важливо, як чоловік виглядає: ну трохи косий, ну накульгує на ліву ногу (в армії пошкодив), і, справді, одягається без смаку, але зате яка душевна людина, як добре і правильно розмовляє!

Перше, що намагаються розгледіти чоловіки в жінці - її тіло, а жінки в чоловікові - його чутливу душу і мужній характер. Ну ще ми (жінки), зрозуміло, можемо назвати не один десяток якостей та критеріїв на зразок почуття гумору, чарівності і т.п. Але всі ці критерії кудись зникають, коли ми бачимо перед собою живу людину і починаємо з нею спілкуватися.

Як жінка за допомогою косметики і правильно підібраного одягу намагається переконати чоловіка у своїй красі, так чоловік за допомогою гарних фраз намагається переконати жінку в серйозності своїх намірів.

До речі, молодих людей навчають такого мистецтва красивого зваблювання на курсах “пікаперів”: хочеш затягнути жінку в ліжко - розкажи їй, яка вона особлива.

Якби жінки ставили перед собою мету отримати сотню коханців за своє життя, вони б не заморочувалися так на якісь моральні принципи і створення сім'ї.

Що ж, знову виходить, що в усьому винне виховання?

Перше, що потрібно зробити дівчині, яка шукає серйозних стосунків - це зняти рожеві окуляри. Це зовсім не означає, що там, де є розрахунок, немає місця коханню. Навпаки, саме там вас чекає любов, щастя і повага. А те раптове почуття, що ви схильні називати коханням, те, що приносить вам занадто багато страждань - це пристрасть .

Жити пристрастю можна, поки психіка здорова. Коли ви починаєте пити сильні антидепресанти - це означає, що з коханням-пристрастю пора зав'язувати. Пора ставати дорослою.

3. Добрі поради чоловіку

Чоловіки, якщо ви не схильні до серйозних стосунків, не лізьте в чужу душу, краще знайдіть жінку, що розділяє ваші інтереси, або вам доведеться платити за одноразові стосунки. А мастурбація - взагалі самий дешевий, надійний і безболісний спосіб задоволення таких потреб.

Тому, чоловіки, якщо ви все-таки хочете зробити жінку щасливою - не брешіть їй з самого початку. Так, тоді, можливо, вона вас не вибере і пройде повз вас. І матиме рацію. Але з часом ви знайдете ту, яка захоче залишитися з вами, незважаючи на всі ваші недоліки.

 

 
Share/Bookmark
 
Публiкацiї за темою «Психологія та стосунки»:
 
  
Публікації:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Тільки осягнувши минуле, люди будуть здатні на пророцтва, що спрямовані в майбутнє”
Дмитро Волкогонов

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.