Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Як будуть вбивати Луценко: спецслужби і «під Януковича»

Національна безпека 26619 переглядів

Опубліковано - 5.03.2012 | Всі публікації | Версія для друку

Юрій Луценко за гратами - унікальний випадок для недругів Президента Віктора Януковича зробити з нього «Кучму-2»
Юрій Луценко за гратами - унікальний випадок для недругів Президента Віктора Януковича зробити з нього «Кучму-2»
«Бомба» під Президентом України вже цокає. «Справа Гонгадзе» йому скоро може видатися дитячою казкою. А Україні це може коштувати втрати незалежності і повернення в СРСР...

Юрій Луценко за гратами - унікальний випадок для недругів Президента Віктора Януковича зробити з нього «Кучму-2». І добити Україну як суверенну державу. Про те, як це, швидше за все, відбудеться.

Вороги Президента

У Президента України все менше друзів і союзників. Всередині держави зростає число вороже налаштованих по відношенню до персонально В.Януковича політиків і бізнесменів, як великих, так і середньої руки. Навіть так звані «донецькі» подробилися на клани, у кожного з яких - свої особисті претензії до Гаранта і образи на нього. Плетуться змови і сколочується союзи.

Навіть багато ЗМІ, що фінансуються «донецькими» («луганськими»), сьогодні нишком ведуть відверто антипрезидентську кампанію. При цьому вкидаючи в інформаційне поле реальний компромат і «чорнуху» на Президента і Ко через ЗМІ опозиції, а потім тиражуючи її.

Сьогодні у дуже багатьох бізнесменів з числа «біло-блакитних» ставлення до родини Януковичів, як колись у «помаранчевого» бізнесу - до сімейства Ющенко: у розмовах фігурують оцінки «зрадники», «мародери», «злодії» і «гнати нах... треба ». Такий підсумок пограбування «своїх» «своїми» ж з найближчого оточення Президента.

Ще менше союзників у Януковича за кордоном. Точніше, їх вже немає - взагалі. Нахабна брехня Президента України, що не виконує обіцянки першої особи держави і патологічна жадібність сімейства Януковичів (розвідка-то доповідає!) відвернули від нього Захід.

А «чекістська» Москва навряд чи коли-небудь вважала його рівним партнером: менталітет офіцера спецслужби ніколи не дозволить ставитися до раніше засудженого як до рівного собі. Щоб кадровий офіцер КДБ торгувався з вчорашнім карним злочинцем, «гоп-стопником»? Ніколи! У кращому випадку, взаємини можуть будуватися в площині куратор - агент (приклад: Путін - Кадиров ), а в гіршому - «на коліна, падло!»

З Москвою-чекістською Янукович не зійшовся. І не зійшовся настільки, що останнім часом, - і це очевидно, - сильно стурбований питаннями власної безпеки. Постійно тасуючи силові кадри, посилюючи персональну охорону та удосконалюючи технічну складову свого персонального захисту (Хоча, на нашу думку, це швидше захист від своїх же, «донецьких», - які можуть влаштувати йому «сезон полювання» в стилі Ізюмського лісу, - прим.«Аратти»).

Але ж «кольчужка» може виявитися закороткою. Удар можливо буде завдано там, де його Янукович не чекає.

Труп на Банковій

Зовсім скоро, - менше, ніж через місяць (після розгляду судом апеляції), екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка відправлять у колонію. Для відбуття терміну покарання. Колишні співробітники правоохоронних органів (МВС, СБУ, прокуратури і суду) відбувають покарання у райцентрі Мена (Чернігівська область), в колонії № 91.

Саме там, в колонії, екс-міністра, швидше за все, і спробують вбити .

Але це буде не розправа «співкамерників» над колишнім головним міліціонером України, при якому (і «завдяки» якому) «сіла» чи не половина нинішніх мешканців Мени. А спецоперація. Здійснена з єдиною метою - остаточної дискредитацією Президента Україна Віктора Януковича.

З наступною за цим міжнародною ізоляцією, санкціями щодо України як держави й українських чиновників. Вбивство Юрія Луценка відразу зробить Україну країну-ізгоєм в очах міжнародного співтовариства. І розв’яже руки як противникам української державності, так і персональним недоброзичливцям Віктора Януковича.

Президент Леонід Кучма й досі не «відмився» від «справи Гонгадзе». Яка, - і це сьогодні очевидно, - інспірована спецслужбами Росії. Про що вже прямо говорять і в парламенті, і на Банковій, і в посольствах, акредитованих в Україні.

Ці самі спецслужби тільки чекають команду «фас!» Для реалізації будь-яких сценаріїв по дестабілізації політичної ситуації в Україні. І якщо трапиться таке, Верховному головнокомандувачу суміжної держави з високою часткою ймовірності дістанеться супер-приз - Україна в складі ЄЕП і союзі з Росією .

А нам усім знову жити - в СРСР.

Технічна сторона усунення Ю.Луценко в колонії - проста. Наказ про ліквідацію Ю.Луценко може надійти тим же «перевертням» з «банди Гончарова», які «мотають термін» в Мені. Ці «орли» довгі роки працювали на спецслужби, звично легко йшли на вбивства, у скоєному не покаялися, старанно морочили голову слідчим і «визнали» тільки ті трупи, які вдалося слідству виявити.

Як показав хід слідства над «бандою Гончарова», на свободі в затриманих бандитів залишилися численні подільники, а головне - куратори банди, її організатори. Перебуваючи під слідством, бандити не мали хіба що свободи, - їх регулярно і сито «підігрівали», до їхніх послуг були перевірені ще роботою на ті ж спецслужби адвокати, вони вільно контактували з волею, вони наперед знали свій вирок.

Отримай ці нелюди наказ від решти і процвітаючих на волі кураторів здійснити ще одне вбивство, - підуть на це, не замислюючись. Тому що розслідування «банди Гончарова» показало: «перевертні» панічно бояться своїх «роботодавців», і тому підуть на будь-який кримінал.

Вбити Ю.Луценко може будь-який інший ув’язнений - як з числа агентури МВС або спецслужб, так і просто зобов’язаний комусь з цих організацій. Як облаштовується такий наказ - відомо: кандидату в вбивці обіцяють прикриття і мінімальний термін плюс великі гроші. Альтернатива - знищення сім’ї та його самого у разі незгоди піти на вбивство.

Параноя автора? Ні, звичайна практика спецслужб; взяти хоча б ту ж справу «банди Гончарова».

Ю.Луценко можуть зарізати і задушити, зімітувати конфлікт, можуть отруїти, «удар струмом - лагодив розетку» і т.д. Але що б не трапилося з Ю.Луценко в майбутньому - це буде замах на вбивство. І дай Боже, щоб не вбивство.

Ізолювати Ю.Луценка в Мені від інших ув’язнених - неможливо: не дозволяє «прописаний» судом режим утримання. Обставити Ю.Луценко з усіх сторін агентурою з метою запобігти замах теж не вдасться. Бо якщо за «замовлення» візьмуться професіонали (спецслужби), буде вишукано безліч можливостей для «доступу до тіла»: ретельно вивчені можливості контакту з Луценком, детальний розпорядок його дня і звички, особи, які його оточують, і т.д..

Харизматичний приклад - вбивство Курочкіна (він же Макс Скажений) у дворі суду. І злочин досі не розкритий.

Взагалі складається враження, що Ю.Луценко буквально «підводять» до В.Януковича, готуючи «ритуальне» убивство. «Підводять» точно так само, як «підводили» Гію Гонгадзе під «плівки Мельниченка».

В результаті цієї «підводки» вбивство мало кому відомого журналіста потрясло всю країну і мало не коштувало Україні державності.

У випадку з Луценком все набагато простіше: якщо щось трапиться з ним, і скандал не потрібно буде навіть «розкручувати» за допомогою всяких там «майора Мельниченко», Олександра Мороза і «касетних скандалів» - довбане так, що Україна стане останнім Гондурасом на планеті.

Ось тільки чи розуміє це сам Віктор Янукович?

«Осуджений за шапки» - посміялися і забули. Клеймо вбивці пригадають навіть дітям.

Схоже, полювання на Януковича вже почалася.

Шкода України...

 

 
Share/Bookmark
 
Публiкацiї за темою «Національна безпека»:
 
  
Публікації:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Нація або спільнота людей, що не використовуватиме свій інтелект, уважається за тварин, котрі не мають інтелекту взагалі. Таких людей можна використовувати як робочу худобу або матеріал залежно від вибору чи уподобань”
Таємна доктрина так званої «Більдерберзької групи»

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.