Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- у 1919-1920 роках Кам`янець-Подільський ненадовго став державним центром України - останньою столицею УНР. Сюди перемістилися Директорія та Уряд УНР. В місті постав Комітет охорони Республіки. Однак у 1920 році Червона армія розгромила війська УНР.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Про енергію жінки - енергію життя з точки зору стосунків чоловіка та жінки

Психологія та стосунки 62100 переглядів

Опубліковано - 17.05.2014 | Всі публікації | Версія для друку

Про енергію жінки - енергію життя з точки зору стосунків чоловіка та жінки
Чи помічали ви, що часом дуже успішний чоловік, змінивши жінку, раптом втрачає все? А навпаки? Здавалося б, безнадійний невдаха, поруч із жінкою раптом злітає в соціальному плані буквально до небес?

Чи замислювалися ви коли-небудь про те, чому навколо так багато гарних, розумних, але самотніх жінок? Чому навколо одних чоловіки в’ються, незважаючи на вік і зовнішність, а інші залишаються самотніми?

Чому такій розумній, гарній, красивій, та ще й господині чудовій, раптом починає зраджувати її чоловік?

Чому у когось в родині кохання зберігається роками, а у когось вже давно охололи почуття? А чи запитували ви себе, чому одні зберігають молодість роками, а інші старіють швидко?

У чому ж справа? Відповідь на ці запитання проста і складна одночасно.

Вся справа в енергії.

Кожна жінка народжується з певними енергетичними можливостями...

Енергія править світом, притягує й утримує. Жінка дає життя наступному поколінню, в її матці, - органі, якого немає у чоловіка, акумулюється певна енергія, яка здатна фактично творити чудеса. Адже під дією саме цієї енергії, створюється і розвивається людина. Що ж говорити про більше? Чоловік не здатний збирати в собі цю енергію, але вона необхідна йому, щоб творити навколо себе світ. Недаремно, в стародавні часи, коли вороги захоплювали князівство, першим ділом вбивали дружину князя, тим самим уже вважаючи себе переможцями - адже князь залишився без своєї сили. А справжню княжну знайти ох як непросто!

Жінка - животворяща сила світу, вона теж згусток енергії, завдяки якій вона, як магнітом, притягує чоловіків, притягує можливості, гроші, корисні знайомства, удачу, ситуації, вона має якісність, - у кожної жінки свою власну, а найголовніше - може все це утримати. Цю енергію вона передає чоловікові, немов світить йому, в якій «місцевості» прокладати шлях.

Можливо, виникне питання: «Навколо так багато енергійних жінок, які домагаються колосальних успіхів у соціальному житті, так чому ж вони самотні, нещасні, а часто ще й по-жіночому хворі?

Вся справа у тому, що ми ведемо мову не про просту енергійність. Ми ведемо мову саме про жіночу енергію, на якому етапі жінка і наскільки якісна її енергія.

Жінці дана можливість опанувати нескінченно великою силою. Жінки століттями передавали секрети, як накопичити, зберегти і посилити жіночу енергію. Це все літопис поколінь в генах жінок. Жінки отримували силу стихій - силу просторів, ті самі записи і потоки енергій, які формують все живе у світобудові, отримували і зберігали в собі, перетворюючи в енергію якісну, або не дуже. У жінці так закладено природою. Одні з низьким, або звичайним потенціалом, інші жінки володіють воістину імператорським запасом і цінністю утримуваній у собі енергетиці, народжуючи генія і виховуючи з чоловіків президентів чи мільйонерів.
Природою жінці дана можливість опанувати нескінченно великою силою. Однак у сучасному суспільстві більшість жінок зовсім не прагнуть отримати до неї доступ.

Маги називають цю ситуацію «Жіночим парадоксом» і говорять про те, що подібний стан речей не є нормою. Наші пращури визнавали найважливіші відмінності між чоловіками і жінками. Жителі стародавнього світу оспівували красу і диво цих відмінностей.

Вроджені сили і здібності, унікальні для жіночого і чоловічого начала, підлягали осмисленню та використанню для процвітання і здоров’я. Всіх жінок вважали еманаціями Великої Богині, а всіх чоловіків - еманаціями Великого Бога. Жінки століттями передавали секрети, як накопичити, зберегти і посилити жіночу енергію. Та жінка, яка володіла цими секретами і вміла користуватися своєю енергією, володіла колосальною могутністю.

Для цієї мети жінки опановували ритуальними практиками, медитували, віддавалися глибоким роздумам, використовували мудрості, які є магічним кодом для спілкування з богами і силами природи. В Індії існували священні школи, храми і традиції, високо цінували жінок.

Створені жінками і для жінок ці школи були засновані на прямій передачі знань від жінки до жінки, від покоління до покоління. За допомогою священних ритуалів, жінки налаштовували себе на інтенсивне світло та енергію духовних царств і передавали це світло всім істотам. І все це для того, щоб очистити своє тіло і розум і жити в єдності з жіночим потоком і в контакті зі своєю силою.

Більше того, жінки вчилися загострювати свої почуття до такої міри, що могли відчувати тонкі тіла людей, передбачати можливі захворювання і розганяти негативні програми.

Цілительство - ось ще одна прерогатива жінки, що йде з давніх часів. А чи знаєте ви про те, що в давнину, волхви, мольфари, шамани, вирушаючи в свої психоделічні подорожі, садовили поруч із собою жінку. І вона їм потім розповідала, де вони були, і була для них провідником в тонкому світі.
Жінки отримували силу стихій. Для жінки це легко. Кожна стихія давала жінці свій прояв, вода - інтуїцію, жіночність і м’якість, земля - мудрість, вогонь - пристрасність і сексуальність, а повітря - рухливість розуму і проникливість.

Ось, наприклад, якщо у жінки багато повітря, вогню і нестача води, то ми бачимо перед собою ту, що в сучасному суспільстві часто називають «стервом». Вона приваблює своєю сексуальністю, блискучим розумом, але через деякий час чоловік від неї йде. Він просто не витримує напруги. Ну немає в ній глибокої м’якості води.

А тепер уявімо, що води цілком достатньо, але повітря мало. Така жінка дуже легко дістається чоловікові, немає в ній і дещиці здорової стервозності. Результат - її не цінують! Ну, а якщо немає вогню... Здогадайтеся самі...

Вона просто навіть не приверне! Жінка, що наповнена жіночою енергією, що знаходиться в контакті зі своєю суттю, легко привертає і утримує чоловіків, кохання, гроші, гармонію.

Така жінка, хвилею своєї енергії виносить свого чоловіка до вершин успіху. Така жінка зачаровує не своєю зовнішністю, а своєю енергією.


Чоловіки жадають таких жінок, вони їм необхідні. Вони їх підсвідомо відчувають. І готові світ кинути до її ніг за одну ніч. Вони на несвідомому рівні ще з первісних часів знають, що одна ніч з такою жінкою може змінити їхнє життя.

Але найголовніше в наступному: жінка під час близькості коригує і зцілює енергетичне поле чоловіка. Саме здорове енергетичне поле дозволяє чоловікові ефективно діяти в цьому світі. Саме цю здатність несвідомо шукає чоловік в жінці.

Але для того, щоб мати таку можливість, енергетичне поле самої жінки має бути сильним і здоровим. І в давнину жінки обов’язково періодично усамітнювалися, медитували, роздумували і таким чином відновлювали своє енергетичне поле, свій «акумулятор» енергії.

Природно, якщо у чоловіка енергетичне поле пошкоджене, він не може втілити свої мрії, реалізувати свої плани, заробити гроші і отримати владу. Отримуючи відновлення через інтим, чоловіки несвідомо хочуть ту жінку, в якій відчувають наповненість.

Якщо жінка позбавлена ​​енергії, якщо її енергетичне поле зруйноване, то байдуже, що вона молода, багата і гарна. Вона порожня, і тому жоден чоловік не захоче її. Вони просто не бачать і не відчувають у ній жінку. При цьому якщо ви не знаєте, як відновлювати свою енергію, то ви її втрачаєте.

Час, стреси, робота, попередні коханці позбавляють жінок енергії, і до тридцяти п’яти-сорока років багато хто вже спустошені. І тоді чоловік спрямовується на пошук нових джерел, заводячи романи з більш молодими. Здоров’я, щастя в особистому житті, матеріальний добробут жінки залежать від її енергії і внутрішнього стану.
То як же цю енергію не витрачати марно, а розумно накопичувати та мудро віддавати?

До того моменту, поки дівчина зберігає цнотливість, її енергія не витрачається. Але саме першому мужчині вона дарує її частину. Від того, скільки чоловік отримує цієї енергії, залежить його успішність.

Пара - це дві людини, але він відповідає за достаток, а вона - за атмосферу. Енергія жінки дає йому сили чогось добиватися, рухатися вперед і підкорювати вершини.

Не завжди виходить так, що перший коханець стає чоловіком. Тоді й другому, і наступному, дістається частина енергії. Хоча цей ресурс відновлювальний, але після статевого контакту жінка продовжує дарувати частину енергії коханцеві ще упродовж 7 років на вищому енергетичному рівні, - навіть не перебуваючи з ним у фізичному контакті.

Якщо у дівчини було багато коханців, всі вони «дивляться» її жіночою енергією. І на ній це не відображається ніби. Але навіщо «годувати і енергетично підживлювати» когось в минулому?

Прикро, що справжньому чоловікові, який опинився поряд з жінкою, дістається не 100% чарівного заряду, а трохи менше, а отже, і його результативність падає...

Як чоловіки відчувають жіночу енергію?

По-перше, багато чоловіків мріють бути першими. Позбавлення невинності - це таїнство, яке хочуть пережити багато. І не тільки для того, щоб випробувати якісь нові відчуття. Вони інстинктивно розуміють, що можуть отримати великий «заряд» такої необхідної енергії.

По-друге, чоловіки часто прагнуть залицятися одночасно до кількох панянок. Адже це теж спосіб використовувати відразу кілька джерел, що дуже добре позначається на добробуті чоловіка. Наприклад, одружений молодий чоловік заводить коханку, він отримує потрібні імпульси і від дружини, і від тієї, що проводить з ним час, а отже, він може бути ефективним на роботі удвічі.

В давнину багато феодалів володіли правом «першої ночі». Власнику землі давалася можливість позбавляти цнотливості всіх дівчат перед весіллям. Цим він підключався до їхньої енергії, що значно збільшувало статки маєтку. Джерело цієї традиції давно забуте, але справжні біоенергетики знають про його походження.
Доказом також служить те, що найбільш успішні чоловіки в сучасному світі - це ті, що надто велелюбні, а значить, мають безліч джерел «підживлення», або - зразкові сім’янини, у яких жінка одна, але вона здатна дати їм потрібну енергію.

Як перестати «годувати» колишніх?

Обірвати зв’язок з чоловіками з минулого, а отже, перестати віддавати їм те, що по праву має належати тільки одному-єдиному - коханому, потрібно було б, та, на жаль, багато жінок не знають як. Ми ж маємо відповіді. Потрібно провести нескладний обряд, і, звісно, мати бажання зачинити «дверцята в минуле».

Обряд займає лише кілька хвилин. Він вимагає лише часу і уважності, але результат буде помітний одразу. Яким чином? Та просто чоловіки відчувають, коли втрачають своє «підживлення». Вони якимось чином дають про себе знати. Хтось кличе на побачення, хтось напише про те, що не може забути. Звичайно, зустрічатися з ними сенсу не має, але зате можна переконатися, що це працює. Через кілька тижнів обряд необхідно повторити, щоб не виникло ситуації, що хтось не від’єднався.

Як «відпустити» колишніх партнерів?

Провести обряд легко, потрібно лише залишитися наодинці з собою і витратити деякий час на проголошення певних слів. Цей ритуал не відноситься до магії або релігії, а є психологічним прийомом, що дозволяє «прибрати» всі непотрібні прив’язки. Прочитати про це можна також в одній з книг Лариси Ренар, присвяченій жіночим практикам.
Встаньте перед вікном. Якщо є можливість, запаліть свічку. Це спосіб налаштуватися на процес. І в тиші почніть уявляти по черзі своїх коханців. Кожному потрібно щиро сказати певні слова: «Я дякую тобі за те, що ти був у моєму житті. Я рада, що ми колись зустрілися. Я прощаю тобі всі образи, що були між нами. Я відпускаю тебе. Я кохала тебе, як уміла. Я бажаю тобі щастя».

У цей час потрібно уявити, що внизу живота вас з’єднує прозорий джгутик. Він кріпиться трохи нижче пупка в одного й іншого. Потрібно говорити слова і руками ніби розрізати цей канатик. Свій шматочок направити до себе, а його - до нього. А потім уявити, як чоловік розвертається і йде.

Зробити подібну маніпуляцію потрібно з кожним партнером. Це спосіб «перестати годувати» всіх колишніх. Але будьте готові, що деякі, а можливо, і всі з числа колишніх намагатимуться шукати з вами зустрічі.

Цей обряд абсолютно безпечний. Його можна проводити кілька разів, якщо вважаєте, що це необхідно. Також він допомагає в тих випадках, коли ви не можете забути людину. І при цьому не будуть потрібні ніякі магічні обряди або звернення до екстрасенсів.

Але є одне АЛЕ: говорити слова потрібно щиро.

Прощення і вдячність - це велика сила, але вони повинні йти від душі. Якщо ж сказати це від чистого серця одразу не вдається, образа в серці залишається, просто повторіть цей процес кілька разів.

Жінка перетворює чоловіка, або здатна отруїти його

З цією дівчиною кар’єра пішла в гору, а з колишньою нічого не виходило? Вас раптом стали помічати й чути на роботі, ви здобули авторитет і привернули удачу, а раніше ніби як і не було, або навпаки, все стало з рук геть погано? Що за жінка поруч? Яку енергію вона вам дає?

Звичайно, найкращий «штовхач» до успіху це мами. Мама - та сама «колиска», в якій нас виткала її енергія. І саме мамина програма визначає майбутнє будь-якої дитини, сина чи дочки. А вже потім, жінка, яка буде поруч з чоловіком коригує, покращує програму, або руйнує її зовсім...

Що ж до зв’язку «мама - донька», то донька отримує мамин відбиток, а потім вже сама доводить його до певного стану енергії в собі.

Часто можна зустріти жінок, які не «світять» спеціально. І навіть якщо на неї обертаються чоловіки, вона успішна і хороша, вона може не бажати віддавати енергію та Велику удачу. Чому? Та просто ніяк не зустріне свого короля. А хто ж король? Королем стане те, кого вона покохає...

 

До теми:
 
Share/Bookmark
 
Публiкацiї за темою «Психологія та стосунки»:
 
  
Публікації:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Там, де закінчується здоров'я, там, де закінчуються гроші, там, де закінчується здоровий людський розум, - там всюди починається християнство ”
Генріх Гейне

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.