Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Правду і тільки

Психологія та стосунки 28708 переглядів

Опубліковано - 12.11.2015 | Всі публікації | Версія для друку

Правду і тільки
Кажімо собі правду. Хоча б собі. Ми ж постійно себе обманюємо. Так, за звичкою. Найкраще в цьому житті ми вміємо вигадувати собі відмазки.

"Він мене кохає, просто зараз дуже зайнятий, тому два тижні не телефонує". "Він розлучиться з дружиною, просто потрібно почекати, поки діти виростуть". "Так, мені не подобаються ні моя робота, ні сума заробітку, але ж я мушу терпіти це все заради стабільності". "Звісно, у мене 25 зайвих кілограмів, але ось із наступного понеділка я почну бігати і рахувати калорії і тоді"… "І взагалі – варто лиш опинитися у потрібний час у потрібному місці!" "Приїде ж і по мене принц на коні". "Ні, ну якщо вже не принц, то хоча би "КамАЗ" із цукерками на моїй вулиці колись та й перекинеться"…

І ще сто тисяч маленьких обманів, аби залишатися у затишному коконі власної безвідповідальності.

А в житті при всій його складності – все просто. Не телефонує – значить, не хоче телефонувати. Не розлучається – значить, не хоче і не буде. Не приносить задоволення робота рік-два-три-десять – це не твоя робота. А кілограми – твої. І нікуди вони не подінуться, поки ти їх не подінеш. А чудодійних дієт не існує. І стабільності не існує. І "колись" не існує. І щасливі збіги обставин не збігаються просто так. Поки ти їх не збіжиш. Своїми власними зусиллями, думками, мріями… І найбільше – саме зусиллями. Не обов’язково надлюдськими, але – докладеними у правильному напрямку. А "КамАЗ" із цукерками – це так, бонус.

Ні, не потрібно думати, що існує єдино можливе "правильно" і єдиний "правильний" ідеал. Насправді іноді комусь просто подобається страждати. Подобається гратися в нещасного. Подобається бути бідолашною маленькою конячкою, яка везе важку непосильну ношу і при цьому її ще й поганяють. Подобається чекати з моря погоди, чийогось телефонного дзвінка чи розлучення, наступного понеділка, принца, "КамАЗа". ПОДОБАЄТЬСЯ!
Наталка Мурахевич
Наталка Мурахевич
Тоді необхідно визнати – я люблю себе зі своїми стражданнями. І це мій вибір – страждати там, бути запасним аеродромом чи безсмертним поні на роботі… І зад свій я обожнюю, він монументально прекрасний! Не хочу і не буду я з ним розлучатися і всі мої казочки про "наступний понеділок" – просто казочки. Гидка мені ваша спаржа, хай її гусінь їсть, а я люблю картоплю з салом. Просто заведено боротися із зайвою вагою, всі жіночі журнали про це пишуть, не визнавати ж, що в мені нічого зайвого нема. І чому не визнавати? Це мій зад, з чого б це він мав бути мені зайвий? А хто думає інакше – хай мене в нього і поцілує.

Все, що в тебе є – це твій вибір. Саме цього ти достойна. Саме цього насправді ХОЧЕШ. Усе "не таке" й усі "не такі" – це те, що тобі подобається. Тому – кажи собі правду й або насолоджуйся цим усім, або вибирай щось інакше, когось інакшого і станеш кимось інакшим. А там і "КамАЗ" на твою вуличку, нібито й не призначену для проїзду такого транспорту, заверне.

Ну так, правда – це не завше солодко і приємно. Це іноді як гидкі гіркі ліки чи як уколи.

Кажи собі правду! Адже ти цього варта.

 

 
Share/Bookmark
 
Публiкацiї за темою «Психологія та стосунки»:
 
  
Публікації:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ми розпалюємо вогонь творящий. Якщо він гріє – хай. Втручатися не можемо, бо будь-яке насилля, навіть во ім’я істини, неминуче породить дисгармонію”
Олесь Бердник

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.