Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- українська мова посіла друге місце в світі за мелодійністю після італійської. Також її визнали третьою найкрасивішою мовою в світі за такими критеріями, як фонетика, лексика, фразеологія та побудова речень після французької та перської мов на мовному конкурсі, що пройшов у Парижі в 1934 році...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Ви самотні, бо дурепи!

Психологія та стосунки 26494 перегляди

Опубліковано - 25.12.2015 | Всі публікації | Версія для друку

Ви самотні, бо дурепи!
Чули стогони про те, що нинішній мужик здрібнів, а кількість достойних, красивих і розумних панянок останні ми роками лише зростає? Від подібних розмов у автора підскакує тиск. Аби розібратися в ситуації, наш герой наводить вісім найтиповіших причин жіночої самотності.

Ви самотні, бо страждаєте

Таких дівчат навколо спостерігаєш дуже багато. Зсутулені, брови нахмурені, сумку під пахвою притиснуть і йдуть, немов засуджені на страту. Навіть спілкуватися не треба, щоб побачити на обличчях, засмучених і сумних, розмазану як туш під дощем печаль. Якби ви так попу напружували, як м’язи обличчя, могли б хоча б похвалитися ідеальної п’ятою точкою, що для чоловіка завжди актуально. Але ні - напруга в обличчі - всі двісті двадцять, і потім ви дивуєтеся, чому ми з вами не знайомимося. Навіть найсимпатичніші дівчата стають подібними до печених яблук. У більшості випадків увесь цей напряг на фейсі - чергова надумана скорбота: або ніготь зламався, або подруга заміж вийшла, а ти все ніяк, або просто астропрогноз невдалий. Дівчатам страждальним страшенно хочеться чистих стосунків, щоб її приймали справжню, - останнє підкреслити. Щоб її жадали без гри в легку і повітряну. І невтямки, що в житті і так лайна вистачає, і якщо не навчишся бачити світлі моменти, так і залишишся сидіти самотньою за своєю похмурою стіною. Є чоловіки, які намагаються розбити цю стіну і навіть знайти в дівчині безліч позитивних якостей. Але все одно вони будуть стикатися з цим небажанням нести світло - ну немає всередині позитивного заряду, коли людина підсвічується позитивною енергією і душевністю. А щоразу докладати зусилля, аби з похмурої хмари зробити білосніжну хмару, - досить трудомістко для чоловіка. У нас завдання в житті складніше - забезпечувати і виживати, а не боротися з черговими заморочками.

Ви самотні тому, що занадто багато вимагаєте

Чоловіки відчувають себе як автомобілі на тест-драйві, знайомлячись з вами. Буває, спілкуєшся з панночкою, і виникає відчуття, що вона зараз на стіл викладе перелік запитів, що ти їй повинен і чому. Всього лише тому, що вона гарна з лиця й у неї довгі ноги? Так, саме тому мужики стали такими розбірливими, і нас вже не так розбурхують ваші стрункі тіла і груди четвертого розміру. Западаючи на вашу зовнішність, ми, тим не менш, не хочемо бути піддослідними мишами, що перевіряються на ступінь виживання в суворому світі. Щоб і BMW, і квартира власна, і кубики преса. Побачення перетворюється на співбесіду, де дівчина подібно до кадровика тестує тебе на предмет того, чи зможеш ти забезпечити її світле майбутнє. Найцікавіше, що якщо раніше цим грішили панночки від тридцяти, то зараз і двадцятирічні ходять з видимим оскалом. Одна суцільна меркантильність.
Стає смішно, що дівчина апріорі вважає себе небесним даром, в який потрібно безмірно вкладати і вкладати. Ніби й не з жінкою спілкуєшся, а з банком, який нескінченно підвищує ставки на кредити. Виникає резонне питання: при таких завищених вимогах, що дасте нам ви, милі дами? Чи здатні ви залишатися відданими навіть у найважчі часи, або при найменшому натяку на чорну смугу втечете до того, хто успішніший?

Ви самотні тому, що пристрасно хочете заміж

Через годину спілкування у ваших очах видно, як ви вже переставляєте меблі в моїй квартирі та каструльками на кухні гримите. І що в одну мить червоне коротке плаття зміниться плюшевим халатом, високі підбори - на капці, я буду гордо зватися чоловіком і пилятися за недостатні старання. Надмірне планування майбутнього навіває не те щоб тугу, а навіть страх. Жінки всіма силами намагаються зрівняти своє буття, зробити його стовідсотково закономірним, і щоб не гірше, ніж у подруг. Ти ще не з’ясував, чи подобаються вам одні й ті самі книги і фільми, як усвідомлюєш, що панянці це неважливо. Її генеральний план - надіти обручку на безіменний палець і швидше залетіти, щоб вже точно нікуди не подівся. І потім ви дивуєтеся, чому ваші знайомі чоловіки часто одружуються на простачках, - з ваших слів. Та тому що довгі ноги - не показник щастя. Так, нам приємно думати, як вони розсуваються, але бути хочеться з тієї, з якою легко, трохи непередбачувано, з тією, яка не будує планів на найближчу п’ятирічку, а просто насолоджується процесом. І вона віддасть перевагу покататися на сноуборді зі мною, а не валятися в солярії. І плювати їй, - збираєшся ти освідчуватися чи ні, - життя занадто коротке, щоб намагатися все точно планувати.
Ви самотні тому, що все ускладнюєте

Страшні жінки, які нескінченно длубаються в собі та інших. Ні, акуратна складність і глибина нам подобається, але не постійний загін, коли в найменший шторм потрібно бігти до психолога, гомеопата, астролога, ворожки, подружки. Не зателефонував в обідню перерву, - отже, не любиш. Не привітав з днем святого Валентина, - трагедія на увесь тиждень. Згущення атмосфери з приводу. Замість того, щоб займатися корисною або улюбленою справою, ви ниєте, плачете, думаєте, намагаєтеся розібратися в собі, сусіді, начальнику, домашньому вихованці.

Ви Обкладаєтеся книжками з езотерики, психології, постами з ЖЖ, починаєте залучати нас у ці містичні дії, виносячи нам мозок невпинним монологом. У цьому у всьому повністю відсутнє вміння радіти, бажання насолоджуватися життям. Будь-який рух тут же обкладається багатошаровістю думок да тяжкістю дум. І ви ж потім заявляєте всьому світові, що справжні чоловіки перевелися, натякаючи на нашу примітивність і нездатність прийняти ваш глибокий внутрішній світ. Правда у тому, що у вашому світі можна лише потонути, захлинувшись потоком психоделічних шлаків.
Ви самотні тому, що не любите секс

Тут жінки, як правило, впадають у крайнощі. Є ті, хто робить ставку на зовнішній вигляд, відкриваючи груди і надягаючи правильної довжини сукні, всі такі пригладжені, відпрасовані - мимоволі ведешся. На те ми і чоловіки, щоб радувати око вашими принадами. Але це має сенс лише тоді, коли і в ліжку ви так само педантичні, як в процесі догляду за собою. Виходить же з точністю до навпаки: секс для вас перетворюється на оплату, єдиний козир приручити нас до себе. У підсумку опиняєшся в ліжку з гумовою лялькою, яка за будь-якої спроби варіативності починає боятися, чи не відваляться її накладні вії або не зіпсується зачіска. Сама нічого запропонувати не може, апелюючи тим, що секс - це чисто чоловічий процес, а я так красиво лежу, - чого тобі ще треба? І чесне слово, в черговий раз, коли намагаєшся перетворити колоду в палаюче вогнище, починаєш думати, - а воно тобі треба? Секс - це ж не тортури, а обопільно приємне дійство, де ніхто нікому нічого не винен, все відбувається стихійно, і найголовніше - легко. Жінки дурні, якщо думають, що для нас вершина насолоди, - це встромити. Краще вже, кажу правду, порнушку подраконити, ніж намагатися догодити тій, яка в принципі не здатна любити секс.

Друга крайність - це вважати секс чимось буденним і обов’язковим. Бісить небажання жінок пізнавати цю сферу з тією ж пристрастю, з якою вони роблять малюнки на нігтях.

Нам не потрібні повії, нам взагалі плювати, скільки у вас було чоловіків. Тут і зараз, і якщо пощастить, - всі майбутні роки спільного життя, ми хочемо бачити, як ви нас жадаєте. Як готові розбурхувати наші думки, перетворювати наші фантазії в реальність під покривом ночі. Коли секс це не безглузда оплата, або «ой, ви тільки про це і думаєте», а таке сильне «хочу» з переліком розпусних дій, що наша єдина проекція в голові, - це ви. І ще, - якщо ввечері, після довгого дня нам залишиться лише час на поцілунок, все одно знання того, наскільки сильно і пристрасно ви любите нас і секс з нами тільки підсилює нашу любов.

Тому що ми, чоловіки, так влаштовані. Це норма, а не примітивізм і ницість почуттів, в яких так часто любить дорікнути нас слабка стать. Тому: продовжуйте гидливо кривитися, випадково відкривши файли з порно, продовжуйте вважати секс гріхом чи трудовою повинністю, продовжуйте вганяти себе в комплекси, боячись вмикати світло під час статевого акту. Лише так ви досягнете того, чого так жахливо боїтеся, - самотності.
Ви самотні, бо дурепи

Переглядаєш підписку,- все суцільно Олени і Маші у норкових шубках з розплющеними ротами і контурною пластикою у вилицях. (Так, ми в цьому погано тямимо, але завдяки спілкуванню з вами, почали розуміти, де «Джолі» справжня, а де фікція). Вигнула грамотно дупу - ось і все досягнення. Від таких нудить і верне, тому що мозок розміром з канарку, а думки гойдаються, подібно маятнику - від: якої довжини наростити нігті до: чи не помітно смужку від трусів під штанами. Читають «Інстаграм» замість Достоєвського, постять котиків і свої божевільні селфі з качиними губками. Є дурепи простіші, - вони навіть не намагаються бути гарними, вся їхня метушня, - це бути проти суспільства, тому що «не така, як усі». Насправді, - все від того, що некрасива. Цим і бравує. Або жиріє, як тюлень, або стає мускулистою бабою, що голосно кричить і ненавидить всіх навколо. Особливо мужиків. Зізнатися собі, що треба над собою працювати, і насамперед, качати мозок, на жаль, не доходить. Дурість, - вона ж всеосяжна, починається з голови і скаженої злоби в очах, відбивається в зовнішності та в поведінці. Від тих і інших дуреп, красивих і некрасивих, чоловіки тікають зі спринтерським розмахом. Першим же залишається лише ненавидіти увесь чоловічий рід, висловлюючи презирствм. Щоб потім ночами заїдати це цукерками і понуро дивитися черговий «солодкий листопад».

Ви самотні тому, що не бажаєте розвиватися

У цьому пункті можна звинуватити одне одного взаємно. Просто якщо згадати, як багато претензій у слабкої статі до чоловіків, скільки вимог до зарплати, розуму, душевності та романтики, то стане очевидним і зворотний зв’язок. Скільки жінок перестають розвивати себе, опинившись в заміжжі? Це стосується і тіла, і розуму. Для багатьох межа, - це материнство. І все, прощавай мила дівчинка, на якій ти одружився сім років тому. Тепер ти живеш з мамою, для якої єдиний цар і божество, - це дитина. Справа не тільки в надмірній увазі до чада, але і в мірі занедбаності тіла. Ти заробляєш: купуєш посудомийку, пароварку, мікрохвильовку і миючий пилосос, - словом, робиш, все, щоб розвантажити домашній побут. Але всередині жінки щось зупиняється. Йдучи з головою в материнство, вона вбиває в собі ту королеву, в яку ти закохався колись. Починаються проблеми з вагою, стає лінь доглядати за собою, укладати волосся, голити ноги.

І ось одного разу на порозі тебе зустрічає не дівчинка в сексуальних шортиках, а дама в вельветовому костюмі з хвостиком на маківці. Та, що завалена життям, а не закохана в нього.
Єдиним інтересом стає будинок, побут, дитина. Ти відчуваєш, як з вашого спільного існування йде повітря, залишається лише щільний вакуум безрезультатного «нічого», тупої сірості, від якої верне через відсутність в жінці навіть млявого інтересу і цікавості. І справа не в ефемерних матеріях, а в простому природному русі, коли завтра хочеться трохи більше, ніж сьогодні. Немає нічого приємнішого, ніж бачити жінку, яка пристрасно закохана в життя, закохана в себе. Не зациклену на побутових площинах, а таку, що пізнає різні сфери, нехай по краплині. Найсумніше у всьому цьому - ви розучуєтеся бути веселими. Як би часом не була банальною і суєтною наша дорога, реально хочеться бачити поруч із собою людину, яка вміє сміятися над жартами і милою нісенітницею. Жінка, яка здатна веселитися, - набагато сексуальніша, ніж та, що намагається бути сексуальною за допомогою тюнінга. Ось правда: вся ця ваша бабська млосність - чергова дурість, що вельми дратує сильну стать.

Ви самотні тому, що не вмієте нас кохати

Багато хто з вас не бажає віддавати. Від вас тільки й чути про жахи самотності, про стражданне життя без кохання, про те, що вас використовують. Насправді, самі жінки розучилися банально кохати і піклуватися. Мужику що треба? Прийти додому і побачити, що йому раді. Опинитися в будинку, де тепло і комфортно, а ядро комфорту - його жінка. Не треба суші і різотто, я і пюре з котлетою з’їм, якщо моя дружина вміє мене любити. Коли вона може мене вислухати, підбадьорити, не вимірюється зі мною яйцями, хто головніший і розумніший, а дає відчуття, що тільки я і є самий-самий. Я знаю, хто і скільки заробляє, вмію порівняти свій потенціал з потенціалом інших чоловіків. Постійне суперництво - норма для нас, саме тому нам жага бути для жінки єдиним і найсильнішим. Мене не треба напружувати, тому що мене весь день напружували на роботі, виводили з себе дебіли на дорозі, дратував курс долара і думки про те, що треба більше крутитися. Вдома мені потрібно розслаблення. Ми, мужики, подібні до котів: стаємо надто вже прирученими, якщо вчасно годувати і гладити по шерстці. Коротше кажучи, вдома я хочу ласки і спокій, а не смикання ідіотки, яку штормить з будь-якого приводу.

Вулицями міст роками ходять красиві і самотні: з хижим прищуром в очах, чіткою монетизацією й убогим розрахунком в душі. Ви озлоблюєтеся, деградуєте, ночами ридаєте в подушку, гарча від безсилля, - мовляв, - всі мужики козли. Ну-ну...

Переклад українською - «Гармонія»

 

 
Share/Bookmark
 
Публiкацiї за темою «Психологія та стосунки»:
 
  
Публікації:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Уряди, в яких висловлюються протилежні міркування, придатні, доки царює мир”
Наполеон

 
 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.