Аратта - На головну

17 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Політичні фантазії. Путін вважає, що завдяки анексії Крим уникнув масової трагедії

Політика 17468 переглядів

Опубліковано - 5.09.2016 | Всі публікації | Версія для друку

Політичні фантазії. Путін вважає, що завдяки анексії Крим уникнув масової трагедії
Владімір Путін в інтерв’ю Bloomberg заявив, що якби Росія не анексувала Крим, то там сталася б трагедія ще гірша, ніж це було в Одесі 2 травня.

Так пан Путін відповів на питання журналіста, чому навесні 2014 року він заперечував причетність російських військ до захоплення об’єктів, а зараз вже визнає їхню участь у "кримській весні".

"Наші військові забезпечували безпечне проведення референдуму. Якби ми цього не зробили, ми зіткнулися б з трагедією гірше, ніж спалення живцем людей у Будинку профспілок в Одесі, коли націоналісти оточили беззахисних і беззбройних людей і спалили їх живцем. В Криму це б мало масовий характер", - заявив президент Путін.

Також він стверджує, що люди в Криму самі пішли на дільниці й проголосували, ніхто їх не змушував це робити під прицілами автоматів.

Росія взяла під контроль та анексувала Крим у березні 2014 року.

2 травня 2014 року в Одесі сталася трагедія у Будинку профспілок, внаслідок якої загинули понад сорок людей.

Тоді сутички почалися із зіткнень ультрас футбольних клубів "Чорноморець" та "Металіст" з одного боку й проросійські налаштованими активістами - з іншого. Від вогнепальних поранень загинули кілька фанів.

Протистояння і бійки тривали у центрі міста, згодом вони переросли у переслідування проросійських активістів у різних частинах Одеси, зокрема й на Куликовому полі.

Саме там було найбільше жертв через підпал Будинку профспілок, в якому вони сховались.

Обидві сторони конфлікту закидали одна одну пляшками із запальною сумішшю й вели стрілянину.
Після того, як спалахнула пожежа, багато людей не мали змоги вийти із Будинку профспілок.

Доньки та наступник

Також пан Путін розповів, яким бачить свого наступника на посаді президента Росії.

Він не зміг ствердно відповісти, чи буде брати участь у президентських виборах 2018 року.

Владімір Путін вважає, що спочатку треба пройти парламентські вибори 2016 року та подивитись на результат.

Але якщо він вирішить не брати участі у виборчих перегонах, замість нього кандидатом у президенти стане його наступник. За словами президента Росії, це має бути "досить молодий чоловік, але вже зрілий".

Про рішення йти на нинішній третій строк повноважень пан Путін оголосив 2011 року, за півроку до президентських виборів.

Також Владімір Путін сказав про те, чи хотів би, щоб його доньки займались політикою. "Я не вважаю за можливе хотіти чогось за них", - заявив пан Путін.

"В цілому, наскільки я собі уявляю, вони вже вибрали, вони займаються наукою, ще деякими видами діяльності, вельми благородними і потрібними людям", - додав президент Росії.

 

До теми:
 
Share/Bookmark
 
Публiкацiї за темою «Політика»:
 
  
Публікації:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Людина – це духовна істота. Саме тепер на часі звернення до традицій і духовності рідного народу. Чесність, щирість, мудрість – ось що вимагається від нових людей України. Потрібна Нова Січ – Духовна Січ! ”
О.Бердник, український філософ і письменник, засновник Української Духовної Республіки

 
 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.