Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Міністр оборони США сприйняв виступ Путіна із гумором. На людях

Є така думка 22328 переглядів

Опубліковано - 12.02.2007 | Всі публікації | Версія для друку

Міністр оборони США сприйняв виступ Путіна із гумором. На людях
Американський міністр оборони Роберт Ґейтс сказав, що зараз холодної війни немає і США така війна не потрібна.

Він промовляв на конференції з питань безпеки у Мюнхені, де у суботу Президент Путін виступив з різкою критикою Сполучених Штатів та американських союзників у Європі.

Пан Путін скритикував США за те, що він назвав «майже нестримним» застосуванням сили повсюди у світі.

Кореспондент Бі-Бі-Сі у Мюнхені каже, що Роберт Ґейтс був рівно настільки замирливий наскільки президент Путін напередодні був войовничий.

Даючи зрозуміти небажання ускладнювати взаємини з Росією, пан Ґейтс вирішив пожартувати і з себе і з президента Путіна, згадавши свою попередню роботу в ЦРУ та його попередню кар’єру в КДБ.

«Учорашні промови майже викликали у мене ностальгію за менш складними часами. Майже. Багато з вас мають досвід у політиці й дипломатії. Я ж, як і вчорашній другий промовець, працював у зовсім іншій галузі – в розвідці. Я припускаю, що старі шпигуни мають звичку висловлюватися навпростець.»

Він додав, що жодної холодної війни зараз немає і США вважають Росію важливим партнером.

Але жорсткі висловлювання пана Путіна проти США і НАТО тут безумовно залишили враження, що між Росією і заходом повіяло холодом.

Холод

Російський керівник заявив, що США мають «дуже небезпечний» підхід до міжнародних відносин і таким чином лише сприяють гонці ядерних озброєнь.

Владімір Путін сказав представникам з питання безпеки з різних держав світу, що вони є свідками «майже нестримного» застосування сили у міжнародних відносинах.

Кореспонденти кажуть, що ця енергійна і впевнена промова може стати ознакою більш жорсткої позиції Росії.

Конференція розпочала щорічно збирати делегатів ще 1962 року і стала нагодою для світових лідерів обговорити найактуальніші питання безпеки.

 

 
Share/Bookmark
 
Публiкацiї за темою «Є така думка»:
 
  
Публікації:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

У сучасних умовах будь-яка нація, що не бажає «самознищення» чи рабського становища у світовому співтоваристві, повинна на перше місце висувати завдання інтелектуальної безпеки”
Юрій Канигін

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.